Udhëtim me biçikleta në monumentin natyror ‘Guri i Kamjes’

Ky udhëtim ofrohet për njerëzit, të cilët pëlqejnë të udhëtojnë me biçikleta nëpër vende malore-kodrinore dhe ky itinerar ka pamje të Liqenit të Ohrit.

Udhëtimi do të fillojë nga qyteti i Pogradecit ku paraprakisht do të jepet informacioni i plotë. Kohëzgjatja do të jetë nga 5-6 orë. Udhëtimi në total është 44 kilometra dhe është i shkallës së vështirësisë së mesme.

Në këtë udhëtim ditor në monumentin natyror të Gurit të Kamjes, pjesëmarrësit duhet të dinë se guida mund të përfshijë edhe turistë të tjerë. Kjo guidë do të përshkrojë dhe vende të tjera si: fshatin Vërdovë, vizitë në Varrezat e Grekut, fshatin Dardhas dhe Stropckë.

Në këtë aktivitet në grup, ju lutemi të respektoni sugjerimet e udhërrëfyesit dhe të qëndroni bashkë.

 

Udhëtimi: Vizitë në monumentin natyror “Guri i Kamjes”

 

Lloji i udhëtimit: Me biçikleta dhe ecje

 

Periudha: Përgjatë gjithë vitit

 

Niveli i vështirësisë: I mesëm

 

Kohëzgjatja: 5-6 orë

 

Nisja-mbërritja: Pogradec – Guri i Kamjes – Pogradec

 

Çmimi përfshin:

Guidën në gjuhën shqipe, angleze, franceze, biçikletë, pije, sanduiç, frut dhe çokollatë.

 

Çfarë duhet marrë me vete:

Ju lutemi kini kujdes se përgjatë itinerarit mund të ketë ndryshime atmosferike. Kështu që rekomandohet të merren këpucë të përshtatshme për ecje dhe për biçikletë. Gjithashtu përveç uniformës që do të sigurohet nga ne (bluzë me logo) dhe çanta, duhet të sigurohet nga ju një veshjë kundra erës dhe shiut.

Në rast se është ngrohtë, rekomandohet krem kundra diellit.

 

Çfarë duhet ditur?

Transport:

Aeroporti ‘Nënë Tereza’ – Tiranë – Pogradec duhet të qartësohet që në momentin e rezervimit, në qoftë se ky shërbim duhet të ofrohet nga ne.

Akomodimi:

Në qoftë se ju keni nevojë për një vend akomodimi është mirë të na njoftoni gjatë rezervimit.

A është i garantuar nisja e këtij itinerari?

Përsa i përket këtij itinerari, minimumi i personave duhet të jetë jo më pak se 4 për të bërë të mundur nisjen. Datat e nisjeve janë sipas kërkesave të turistëve. Pasi të keni rezervuar për këtë udhëtim, ne do t’ju njoftojmë 48 orë përpara, në qoftë se grupi është plotësuar ose jo, në të kundërt do t’ju jepet mundësia ta anuloni udhëtimin ose të paguani një shumë tjetër për një grup më të vogël.

 

A mund të marr pjesë në këtë itinerar në qoftë se nuk kam mjaftueshëm eksperiencë?

Nuk është e nevojshme të keni eksperiencë për këtë itinerar për sa i përket ecjes, por duhet të paktën të jeni të aftë të ngisni biçikletën.

A mund të përfshij fëmijët në këtë itinerar ditor me ecje dhe biçikletë?

Ne nuk mundësojmë biçikleta për fëmijë, por fëmija mund të marrë pjesë në qoftë se ai është mjaftueshëm i madh për të ngarë një biçikletë normale, gjithashtu ai duhet të jetë i shoqëruar nga një madhor.

 

Çmimi i udhëtimit: 20 Euro/ person

 

Në rast se keni pyetje për më shumë informacion, lutemi të na kontaktoni në adresën e    Email-it: info@visitpogradec.com