VISITPOGRADEC.COM
Eksplorojme Pogradecin bashkë

Visit Pogradec

Të apasionuar pas aventurës dhe eksplorimit të natyrës në Rrethin e Pogradecit edhe më gjerë, dëshirojmë të ndajmë me ju vlerat e shumta që mbarten në këtë rajon. Në fokusin tonë janë eksplorimi i pikave strategjike si zona të mbrojtura nga UNESCO, vizita e monumenteve natyrore dhe zonave panoramike. Nëpërmjet një ekipi të organizuar përpiqemi të jemi sa më të kualifikuar në shërbimet që ofrojmë, duke u bazuar në standardet e duhura, me njohuritë tona të gjera për zonën, qofshin ato udhëtime me biҫikleta por edhe ngjitje në mal (hiking) dhe sigurisht duke eksploruar vendet më të bukura.

Itineraret
Lajmet e fundit